10o

У Калуші триває турнір із плавання «love swimming»

  • 2024.02.16 13:03
    • Спорт
  • 289

   Дві сотні юних плавців приїхали сьогодні, 16 лютого, на змагання у калуський басейн «Посейдон».

   Тут триває традиційний відкритий міжобласний турнір із плавання «Love Swimming». Змагання відбуваються у чотирьох вікових групах. У заході беруть участь хлопці і дівчата 2012-2015 років народження і молодші, які мають відповідну технічну підготовку і медичний допуск. Кількість учасників у команді — необмежена.

   Цього року на турнір приїхали дві сотні юних плавців із Долини, Івано-Франківська, Рогатина, Дрогобича, Снятина, Чернівців, Тернополя. Учасники з Калуша – команди плавців ДЮСШ Калуської міської ради та ОСК «Акваторія». Змагання відбуваються у кількох стилях: вільний стиль, брас, батерфляй, на спині, на дистанціях 50 і 100 метрів. Головна суддя змагань — тренерка із плавання ДЮСШ Калуської міської ради Катерина Долаврук.

   Учасників змагань привітав Калуський міський голова Андрій Найда: «Відрадно, що така позитивна ініціатива прижилася у нашій громаді та вже протягом багатьох років об’єднує юних любителів плавання». Міський голова побажав учасникам легких дистанцій, відмінних результатів, приємних емоцій від спілкування із колегами-спортсменами Змагання відбуватимуться впродовж усього дня.

   Переможці на кожній дистанції отримають нагороди відповідних рівнів.

Інші новини