5o

Заступник міського голови Наталія Кінаш провела чергову роз’яснювальну лекцію щодо вакцинації, цього разу у Пійлівському ліцеї

  • 2021.09.28 14:46
    • Охорона здоров'я
    • Старостинські округи
  • 642

Цього разу заступник міського голови Наталія Кінаш провела зустріч з колективом Пійлівського ліцею. Навчальний заклад на сьогодні не досягнув межі 80 % вакцинації та проводить навчання в режимі онлайн. Мета залишається незмінною - роз’яснити вчителям питання, які їх турбують та розвіяти сумніви щодо безальтернативності проведення вакцинації щодо захисту від тяжкого перебігу хвороби у разі зараження коронавірусом.

Заступник міського голови вчергове розповіла про наявні вакцини у центрі масової вакцинації Калуської громади, принципи їх дії, можливі реакції організму на щеплення та відповіла на численні запитання присутніх.

В Калуській громаді на сьогодні залишається 4 заклади, які проводять дистанційне навчання: Кропивницька та Копанківська гімназії, Пійлівський і Ріп"янський ліцеї. Сподіваємось, що найближчими днями працівники цих закладів пройдуть вакцинацію і буде досягнуто 80% рівня вкацинації, а їх учні зможуть відновити навчання у  звичайному режимі.
Нагадуємо, що для того, щоб повноцінно імунізуватися від COVID-19, необхідно отримати дві дози однієї вакцини. Центр вакцинації працює на базі КНП "КМЦ ПМСД КМР" по вул. Б.Хмельницького, 32 щоденно з 10.00 до 16.00 год.
Вкотре закликаємо мешканців нашої громади пройти вакцинацію і вберегти себе від важкого протікання захворювання.

Інші новини