5o

Розвиваємо футбол спільними зусиллями

  • 2021.12.31 11:47
    • Громада
    • Спорт
  • 554

Юні футболісти ДЮСШ управління освіти під Новий рік отримали бажаний подарунок - нову футбольну форму.

     За участі міського голови Андрія Найди, першого заступника Мирослава Тихого 30 грудня 2021 року адміністрація футбольного клубу «Калуш» - Андрій Заліський та Андрій Білецький передали у користування дитячо-юнацькій спортивній школі комплекти футбольної форми у кількості 19 штук (18 дитячих та 1 тренера).
     Андрій Найда подякував представникам ФК «Калуш» за допомогу юним спортсменам Калуської міської територіальної громади, зазначивши, що підтримка розвитку діючих громадських клубів та організацій, спортивних дитячо-юнацьких гуртків є доброю традицією. Це чудовий приклад перспективи великих перемог не тільки у спорті, але й у житті.
     Андрій Заліський зауважив, що футбольний клуб «Калуш» тісно співпрацює з ДЮСШ управління освіти та активно підтримує розвиток футболу. Адже в Калуській громаді дійсно талановита молодь. А спортивна форма дозволить відчувати юним футболістам себе справжніми професіоналами. Теперішній президент футбольного клубу згадав, що займаючись футболом в юному віці, завжди мріяв одягти справжню форму, бо це, на його переконання, є важливою складовою в досягненні результатів гри.
       Подароване спортивне екіпірування шили за спецзамовленням в Іспанії.
    Юні футболісти з великим задоволенням приміряли нову спортивну форму. Нехай вона приносить тільки перемоги!

Інші новини