16o

Розвивати підприємництво. У Калуші відбувся бізнес-форум 2023.ВІДЕО

  • 2023.12.06 08:08
    • Громада
    • Економіка
    • Трансляції
    • Відео
  • 273
✅5 грудня у Калуші відбувся бізнес-форум 2023 «Місцеві політики розвитку малого і середнього бізнесу».

   У фокусі — ключові аспекти розвитку підприємництва, обміну досвідом та інноваційними ідеями між представниками бізнес-спільноти, місцевою владою та експертами у галузі.

   ????Зараз на відносно безпечних територіях – дуже важливо розвивати економіку, і таким чином сприяти перемозі.

   ????— Ви маєте розуміти, що Калуш – інвестиційно приваблива ділянка Заходу України, де можна розвивати свій бізнес, — наголосив у вітальному слові Калуський міський голова Андрій Найда.

Учасники форуму взяли участь у 5-и різнопланових дискусійних панелях і нетворкінгу. Під час форуму майже сто учасників із усіх куточків України ділилися досвідом, частина - онлайн, а також із Республіки Польща.

   ✍️Захід організувала ГО «УФРА» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Євросоюз і уряд Німеччини. Усі витрати із організації покрили кошти гранту.

   ????У рамках реалізації грантової програми відбулися 16 заходів. Як підсумок більш, ніж річної роботи, презентовано бізнес-каталог Калуської, Верхнянської і Новицької громад.

   ????❗Більше про роботу форуму – у відео.

Інші новини