25o

Розвиток побратимських та економічних відносин обговорили з делегацією із Республіки Корея

  • 2024.08.29 08:34
    • Громада
    • Міжнародна співпраця та побратимство
  • 31

28 серпня міський голова Андрій Найда разом із заступником Богданом Білецьким зустрілился із делегацією з Республіки Корея. Гості прибули на запрошення ГС "Прикарпатський промисловий кластер" та за сприяння керівника центру українсько-корейської співпраці "АРІВОН" Романа Попадина «Арівон» допомагає українським підприємцям в Кореї, а корейським - в Україні розвивати свої потужності та виходити на міжнародні ринки. Участь у зустріч також взяли представники Прикарпатського промислового кластеру – його голова Наталія Захарова та керівники підприємств, які в ході зустрічі презентували свої компанії.


Ен Джиху - професорка Korea Open Cyber University, членкиня комітету зі створення робочих місць в місті Gwangmyeong (300 тис. населення, завод КІА), яке входить до агломерації Сеулу, генеральна директорка компанії Changdae E&C Co., Ltd з виробництва протипожежних систем і кондиціонування повітря. Kwangshik Ham - представницький директор компанії VTL Co, Ltd, яка виробляє запірну арматуру та регулюючі пристрої для промисловості і трубопроводів.

Гості розповіли, що перебувають в Україні з метою налагодження партнерських відносин, співпраці в бізнесі освіті, культурі, медицині, а також використання альтернативних джерел енергії. «Поспілкувавшись, можу стверджувати що наша зустріч – початок великої співпраці. Адже ми домовилися про пошук міста-партнера для Калуша в Кореї та подальшої співпраці з розвитку економіки», - Андрій Найда.

Також корейські друзі відвідали деякі підприємства нашої громади та Калуську міську філію «Союз Українок», оскільки Джей Ху - очолює в Кореї жіночу організацію.

Інші новини