6o

Розширюємо міжнародне партнерство

  • 2023.05.15 16:58
    • Громада
    • Економіка
  • 265

Сьогодні, 15 травня 2023 року, міський голова Андрій Найда, начальник управління економічного розвитку міста міської ради Юрій Соколовський, заступник начальника управління – начальник відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків, начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції  управління економічного розвитку міста міської ради Олег Кузів за підтримки та сприяння всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування Асоціації міст України та ініціативи Cities 4 Cities | United 4 Ukraine взяли участь у онлайн зустрічі із посадовцями муніципалітетів Векшьо (Швеція) та Лох’я (Фінляндія) з метою налагодження тристоронньої співпраці.

В ході зустрічі очільники трьох громад коротко розповіли про свої громади,  їх переваги та виклики, з якими зіткнулися. Обговорили шляхи подальшої співпраці.

 З метою ближчого знайомства та детального обговорення напрямків партнерства  Калуська міська територіальна громада отримала запрошення  на шведсько-український форум партнерства, який відбудеться у Стокгольмі вже у червні та на святкування 700-річчя з дня заснування міста Лох’я у серпні цього року.

 

Інші новини