10o

Розбудова системи протидії домашньому насильству в Калуській територіальній громаді!

  • 2024.03.14 13:29
    • Соціальна сфера
  • 77

У рамках партнерства у проєкті «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA)  відбувся Форум «Кращі практики розбудови місцевої системи запобігання та протидії домашньому насильству», метою якого було узагальнити досвід учасників проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» щодо розбудови місцевих систем запобігання та протидії домашньому насильству та підготувати відповідний методичний матеріал.

Проведення заходу забезпечувалося виконавчим партнером UNFPA – громадською організацією «Асоціація експертів із запобігання та протидії гендерно зумовленому  насильству». Участь у Форумі взяла Галина Дидич – директора Калуського міського центру соціальних служб.

За результатами обговорення та отриманих пропозицій щодо можливого удосконалення, досвід Калуської міської територіальної громади у реалізації вказаного кроку буде включений до загального збірника і поширений на всю країну.

Працювати ще є над чим, адже наша кінцева мета – формування у громаді нульової толерантності до насильства та посилення готовності членів громади протидіяти його проявам, налагодження скоординованого міжсекторального реагування на насильство, що гарантує ефективну та своєчасну допомогу  кожному випадку.

Інші новини