17o

17:0 - чергова перемога ФК «Студінка»

  • 2024.09.23 13:36
    • Громада
    • Спорт
  • 57

Минулими вихідними відбувся 6 тур Першості Івано-Франківської області з футболу сезону 2024-2025. 

21 вересня команда ФК «Студінка» приймала вдома явного аутсайдера турніру – команду «Варатик» із Коломиї. «Рідні стіни» в сукупності з досвідом господарів, помножені на надто молодий вік учасників команди гостей, вилились у перемогу представників Калуської громади з розгромним сухим рахунком аж 17:0 (!).  

Після проведеного туру ФК «Студінка» з 13 очками посідає другу сходинку турнірної таблиці, дихаючи у спину лідеру Першості – «Спарті» з Отинії, в якої на два очка більше. 13 очок набрали і болехівські «Карпати», але, через кращу різницю у забитих/пропущених м’ячах, студінчани відтіснили сусідів на третій щабель. Коломийський «Варатик» з 0 очків замикає турнірну таблицю. Загалом на першість області грають 14 команд.

Інший представник Калуської громади в рамках 6 туру Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу, на жаль, програв. 22 вересня ФК «Гарда» поступилась у гостях з мінімальним рахунком 0:1 лідерові турніру – долинському «Нафтовику». Наразі, калуська команда посідає четверту позицію турнірної таблиці з 9 очками.

Інші новини