6o

На позачерговій сесії міської ради (Відео)

  • 2024.10.21 17:57
    • Громада
    • Медіацентр "КМТ"
    • Сесії міської ради
  • 104

21 жовтня відбулося пленарне засідання 75 позачергової сесії міської ради восьмого демократичного скликання.

Депутати розглянули три питання. Пешочергово своїм рішенням «Про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Калуської міської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету» спрямували субвенційні кошти у сумі 2 млн 237 тис. 500 грн на допомогу підрозділам Збройних Сил України.

Внесли зміни до Програми підтримки діяльності регіонального сервісного центру ГСЦМВСу Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях (філія ГСЦ МВС) у Калуській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки.

- У серпні це питання розглядали. Йшлося про придбання комп’ютерного обладнання. Наразі треба замінити це формулювання у Програмі на багатофункціонувальні пристрої для копіювання, оскільки філія має потребу в їх закупівлі, - акцентував керуючий справами виконкому Олег Савка.

Також на засіданні депутати підняли питання про відновлення послуг видачі повідчень водія Cервісним центром МВС України в м. Калуш. На що секретар міської ради Віктор Гільтайчук повідомив, що для функціонування сервісного центру необхідно передбачити його доступність для всіх верств населення, особливо для людей з інвалідністю. Адаптувати нове приміщення неможливо. Тому МВС планується нова навчальна база відповідно до всіх вимог за державні та грантові кошти.  

На засіданні також внесли зміни до бюджету Калуської міської територіальної громади на 2024 рік. 

Чергове пленарне засідання 76 сесії Калуської міської ради заплановане 31 жовтня.

Інші новини