6o

Мешканці громади тепер можуть брати участь у нарадах міського голови ОНЛАЙН

  • 2024.10.15 13:24
    • Громада
  • 45

15 жовтня відбулася оперативна нарада у міського голови Андрія Найди за участю заступника Богдана Білецького. На ній обговорювали досягнення, проблеми та шляхи їх вирішення у житлово-комунальній сфері.

Щовівторка участь у зустрічі беруть керівники відповідних структурних підрозділів: управління житлово-комунального господарства, комунальних підприємств «Калушавтодор», «Міськсвітло», «Міський інформаційний центр», «Екоресурс», управління: економічного розвитку міста, будівництва та розвитку інфраструктури, земельних відносин, з питань надзвичайних ситуацій, архітектури та містобудування, комунальної власності.

За результатами обговорення питань надаються протокольні доручення, які перебувають на особистому контролі міського голови.

Для інформування мешканців про поточний стан справ ведеться онлайн-трансляція на Ютуб каналі «Калуська громада» https://www.youtube.com/live/jpJu9tu717k?si=OIZ9hQd4KBL0RAkW Там працює чат, який дозволяє громадянам поставити запитання, які турбують, і отримати відповідь від міського голови чи компетентної особи.

Загалом, наради транслюються наживо у понеділок і вівторок. Щопонеділка – з соціально-гуманітарних питань https://www.youtube.com/watch?v=_rkWQHIfNlY . Тут обговорюють важливу інформацію очільники відповідних структурних підрозділів освіти, культури, спорту, соціального захисту населення.

Будьмо активними у житті громади!

Інші новини