27o

51 500 гривень, які зібрані під час експонування виставки «Калуш у фотографіях», передано на підтримку ЗСУ

  • 2024.06.10 16:55
    • Громада
  • 77

10 червня у виставковій залі зібрався колектив мережі принт магазинів «Сако», щоб підвести підсумки діяльності виставки «Калуш у фотографіях» та передати кошти співробітнику, який боронить Україну від російського окупанта.

До Дня міста з ініціативи Миколи Полицького, власника компанії, та за підтримки Калуської міської ради був проведений конкурс. Усього його учасниками стали 35 мешканців громади, які надіслали чи принесли 700 світлин рідного міста. На виставку було відібрано 100 кращих робіт. 10 з них було виставлено на аукціон. Також, кожен охочий міг придбати світлину, яка йому до вподоби, тим самим задонатити на ЗСУ.

Сьогодні кошти, 51 500 гривень, які були зібрані під час експонування виставки, заступниця міського голови Надія Гуш разом із працівниками «Сако» передали співробітнику Олегові Левицькому - військовослужбовцю, який захищає Україну від російського окупанта.

Окремо 10 тис. гривень колектив передав для 65 окремої механізованої бригади.

А тривалість виставки продовжили до кінця червня. Приходьте, щоб не тільки насолодитися краєвидами рідного міста, а й придбати світлини.

Інші новини