22o

Членкині Молодіжної ради пройшли навчання "Молодіжний працівник"

  • 2024.05.20 09:54
    • Громада
  • 89

Минулого тижня членкині Молодіжної ради при Калуській міський раді, Ковалевська Тетяна та Бегар Іванна проходили навчання на базовому тренінгу «Молодіжний працівник». Тренінг відбувався 16-18 травня в Івано-Франківську. Навчання організоване Управлінням спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, що реалізовують Міністерство молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським молодіжним центром за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

Калушанки відвідали 12 сесій, у яких ішлося про професію молодіжного працівника, молодіжну роботу та молодіжну політику. Із теоретичним матеріалом, поєднувалися і практичні завдання. Приміром, на одній із сесій було завдання провести польове дослідження серед молоді міста Івано-Франківська про їхнє дозвілля та проведення вільного часу. 

«Такі навчання дуже важливі для кожного хто дотичний до роботи із молоддю. Для розвитку молодіжної політики та її реалізації у своїй громаді, правильно і кваліфіковано. Особисто у мене, є цілі далі розвиватися у цій сфері, адже, цитуючи наших тренерів, молодь — це теперішнє! І саме від нього залежить майбутнє нашої незалежної України, за яке зараз ми так запекло боремося і обов'язково поборемо», — ділиться Тетяна Ковалевська.

«Молодіжна політика зараз створює умови для навчання та можливостей. Завдяки цьому формується системний підхід до роботи з молоддю, враховуючи їхні потреби, інтереси та можливості. Велика подяка за це навчання, за свіжий подих та натхнення», — додає Іванна Бегар.

Після завершення тренінгу учасниці отримають свідоцтво державного зразка.

Інші новини