24o

У Калуші увосьме провели фестиваль для майбутніх батьків

  • 2024.05.14 15:55
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 86

Сьогодні, 14 травня, Калуський міський центр соціальних служб провів VIII щорічний фестиваль для сімейних пар, які перебувають в очікуванні дитини, «А до нас прилітають лелеки!»

Захід відбувся в приміщенні Жіночої консультації пологового будинку КНП «Калуська ЦРЛ».

Фестиваль організований з нагоди Міжнародного дня сім’ї, який відзначатиметься 15 травня, а також з метою популяризації сімейних цінностей та попередження раннього соціального сирітства, привернення уваги молодих сімей до питання важливості здійснення виховного процесу дитини, починаючи з її внутріутробного розвитку. 

На свято були запрошені майбутні матусі, які очікують на появу своїх малюків. Гостями заходу були заступниця міського голови Наталія Кінаш та завідувачка Жіночою консультацією СП «Пологовий будинок» КНП «Калуська ЦРЛ» Наталія Когут, які наголосили присутнім на важливості піклуватися про своє здоров’я, відповідально ставитись до цієї важливої місії – виношування, а в подальшому - народження дитини і в свою чергу підкреслили про належне забезпечення з боку медичних працівників надійної підтримки кожній вагітній жінці, яка перебуває на обліку в Жіночій консультації. 

На заході жінки мали змогу поринути у світ дитинства, колискової пісні, взяти участь у вікторині “Відгадай казку”, а ще - послухати багато цінної інформації про роль сім’ї, матері у формуванні духовних цінностей дитини з уст священнослужителя Православної Церкви України протоієрея Ярослава Гвоздецького.

За активну участь у програмі фестивалю майбутні матусі отримали подарунки: підгузники, предмети дитячого одягу та іграшки.

Шановні майбутні батьки, якщо ви в очікуванні дитини, огорніть її любов’ю ще до появи на світ, гідно виконуйте свій виховний обов’язок після народження дитини, віддавайте їй свої тепло і ласку, радійте і частіше посміхайтеся, адже дитина – це свято у вашому житті кожного дня!

Інші новини