32o

ДОПОМОГА ЗСУ, ПРАПОР В ДАРУНОК І МОДУЛЬНА КОТЕЛЬНЯ ДЛЯ ЗДО «РОСИНКА» — ВІДБУЛАСЯ 65-А ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 2024.05.13 18:06
    • Актуально
    • Громада
  • 98

Відбулося пленарне засідання 65-ї позачергової сесії Калуської міської ради.

На засіданні були присутні наші Захисники із підшефної частини Військово-Морських сил України, що дислокується в Очакові. Командир частини, капітан першого рангу Валерій Харченко зазначив, що на передовій важлива і відчутна підтримка Калуської громади, і це допомагає гідно виконувати обов’язок із захисту Батьківщини, мотивує і підтримує. Керівництво частини передало Калуській міській раді прапор.

Подякував за підтримку і присутніх на сесії депутат Івано-Франківської обласної ради, військовослужбовець Михайло Іваночко.

Проведення позачергової сесії Калуської міської ради зумовлене потребою інтенсифікувати встановлення об’єктів для автономного опалення соціально значимих закладів і установ у громаді. У громаді заплановано встановити модульні котельні. 

Затвердили проектну документацію на будівництво модульної газової котельні на території ЗДО «Росинка». Загальна кошторисна вартість — 9,133 млн. гривень.

За словами начальника управління будівництва і розвитку інфраструктури Юрія Токарука, це буде котельня, яка працюватиме, фактично, в автоматичному режимі. Уже проводять підготовчі роботи, щоб дати старт будівництву подібних об’єктів біля ліцеїв №2 і 10. 

Розглянувши звернення однієї із військових частин, депутати схвалили субвенційно передати цій частині 62 430 гривень на закупівлю необхідних матеріалів.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Іван Дембич поінформував присутніх, що від початку року з усіх програм, які було розглянуто нашою міською радою, загалом надано субвенцію 15-и військовим частинам на суму 8,377 млн гривень.

Іншим питанням депутати розглянули зміни до бюджету Калуської міської територіальної громади.

Інші новини