24o

Відбулася зустріч з представниками опікунських сімей

  • 2024.05.16 16:36
    • Соціальна сфера
  • 89

16 травня у Калуському міському центрі соціальних служб відбувся круглий стіл «Сім’я – осередок любові!» за участі заступниці міського голови Наталії Кінаш.

Спільно з фахівцями із соціальної роботи Калуського міського центру соціальних служб та представниками опікунських сімей міста зустрілися за круглим столом, щоб обговорити нагальні потреби тих, хто взяв на себе нелегку долю опікуна та подякувати за надане дитині право жити в сім’ї.

Захід відбувся у рамках Міжнародного дня сім’ї з вдячністю за реалізований проект «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів та дітей групи-ризику», який реалізовувався в Калуській територіальній громаді в партнерстві з «Лігою соціальних працівників України» в Івано-Франківській області. На сьогодні центр працює із 67 опікунськими сімями, які проживають у Калуській громаді.

Опікуни з приємністю оцінили надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи та належну психологічну підтримку їхнім сім’ями, роботу з їхніми вихованцями та можливість підвищувати свій батьківський потенціал. 

Домовилися надалі зустрічатися в групі взаємодопомоги при Калуському міському центрі соціальних служб. Доброю відзнакою за працю опікунів стали щедрі дарунки від Дитячого фонду ООН «Юнісеф» та фінансової підтримки Європейського Союзу.

Інші новини