26o

Про участь в міжнародних проєктах, допомога військовим, долучення до виконкому – відбулося засідання Молодіжної ради

  • 2024.07.17 08:17
    • Громада
  • 25

На черговому засіданні Молодіжної ради, яка діє при Калуській міській раді, 16 липня її очільник, Олег Кіндрацький, виступив із пропозицією про зміну голови Ради. Наразі, до обрання нового голови, обовʼязки буде виконувати чинний заступник. 

Міський голова Андрій Найда, який був присутній на засіданні, подякував Олегові Кіндрацькому, який був головою Молодіжної ради з часу її створення – від квітня 2023 року. «Внесок Олега в життя громади вагомий. Під його головуванням командою молоді було втілено чимало гарних ініціатив, що знайшли позитивний відгук у громаді. Бажаємо вам, Олеже, хоч уже й не в якості голови Молодіжної ради, продовжувати реалізовувати потужні задуми на благо калушан, всієї громади. Тільки вперед!» - зазначив Андрій Найда.

На порядку денному були й інші питання. Зокрема, розглянули питання допомоги військовослужбовцям, які перебувають на лікуванні в медичних закладах громади.

Обговорили участь Молодіжної ради у міжнародному проєкті, який Калуська громада реалізовує разом із шведським муніципалітетом Векше. «Сподіваємося, що наша спільна робота позитивно вплине на участь молоді в прийнятті управлінських рішень. Цей проєкт – це корисна платформа для молодих людей, в перспективі вони матимуть змогу відвідати Швецію з метою обміну досвідом», - наголосив міський голова. 

Також члени Молодіжної ради проголосували за кандидатуру для вступу Ольги Атаманчук до включення її до складу виконавчого комітету Калуської міської ради. Таку пропозицію вніс Андрій Найда, який переконаний, що молодь має бути максимально дотична до суспільно-політичного життя громади. Ольга Атаманчук стане й радником міського голови з питань молодіжної політики Калуської громади.

Інші новини