7o

Робоча нарада з керівниками Калуської районної ради і державної адміністрації та установ медичної галузі Калущини щодо передачі КНП «Калуська районна лікарня» у власність Калуської міської територіальної громади

  • 2021.01.22 16:50
    • Актуально
  • 441

Сьогодні в кабінеті міського голови Андрія Найди відбулася робоча нарада з керівництвом Калуської районної ради та державної адміністрації. Фото прес-служба КМР

Сьогодні в кабінеті міського голови Андрія Найди відбулася робоча нарада з керівництвом Калуської районної ради та державної адміністрації з питань передачі районної лікарні у комунальну власність Калуської міської територіальної громади.

 В обговоренні питання взяли також участь заступники міського голови Богдан Білецький та Надія Гуш,  генеральний директор КНП «Калуська ЦРЛ» Іван Красійчук, медичний директор КНП «Калуська ЦРЛ» з стаціонарної допомоги Наталія Кінаш, головний лікар Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайло Гаврилишин, директор  КНП, Районна лікарня Калуської районної ради» Микола Гудим і начальник управління комунальної власності Олександр Челядин.

Під час зустрічі обговорено заходи (дії), які необхідно здійснити для передачі майна та строки їх здійснення. Зокрема, керівництво району проінформувало, що 26 січня заплановано провести позачергову сесію Калуської районної ради, на якій буде розглядатись вказане питання, а надалі необхідно прийняти відповідне рішення Калуської міської ради і офомляти інші документи (акти прийому-передачі, протоколи тощо) для фактичної передачі майна.

Інші новини