11o

Деякі мешканці будинків свідомо пошкоджують систему теплопостачання: про проблеми початку опалювального періоду 

  • 2024.10.18 10:58
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 24

Працівники ТОВ «М-монтаж», проводячи підготовку до опалювального періоду, зіткнулися з серйозною проблемою.

Хтось із непорядних мешканців громади пошкодив систему теплопостачання з метою демонтажу металевих елементів, очевидно, щоб заробити на цьому. На фото – підвальне приміщення одного з будинків на вул. Коновальця, 5. 

"На жаль, це не поодинокий випадок. Інциденти подібного характеру стаються все частіше, що завдає значної шкоди як і жителям громади, так і працівникам комунальних служб", - розповів міський голова Андрій Найда. 

Багато житлових будинків у Калуші мають застарілі системи теплопостачання, що часто призводить до аварійних ситуацій і поривів труб. Однак, навіть там, де система вже була відремонтована або замінена, самі мешканці завдають шкоди, вдаючись до актів вандалізму заради особистої вигоди. Це не тільки послаблює інфраструктуру, призводить до додаткових витрат ресурсів на відновлення пошкоджень, але й ставить під загрозу безпеку та комфорт жителів будинків. 

"Ми обов'язково вживатимемо заходів для того, щоб зловмисники були покарані за скоєне", - зазначив міський голова. Керівництво ТОВ «М-монтаж» звернулися щодо цієї ситуації в правоохоронні органи. Відповідальність за збереження нашої інфраструктури повинна бути спільною. Громада не повинна миритися з подібними проявами вандалізму!

Інші новини