22o

19 листопада міський голова Андрій Найда чергову нараду зі старостами сіл Калуської територіальної громади провів у с. Бабин-Зарічний Вістівського старостинського округу

  • 2021.11.19 20:00
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 533
 Метою таких спільних з керівниками комунальних служб виїздів є детальне вивчення конкретних територій, визначення пріоритетності робіт та заходів в сільській місцевості.
   Безпосередньо перед нарадою Андрій Найда з першим заступником Мирославом Тихим оглянули систему водопостачання с. Вістови. Як пояснив Василь Хомич, люди чекають продовження прокладання централізованого водопроводу (3 черга), адже це можливість для них бути в рівних умовах з односельчанами та отримувати якісну питну воду. Староста продемонстрував на місці вже встановлені лотки для водовідведення, які придбані за рахунок цільової субвенції з обласного бюджету (297,6 тис. грн). Наслідок таких заходів - уникнення підтоплення на вул. Лісовій у Вістові.
  Відвідали ФАП і школу с. Бабин Зарічний. На покрівлю ФАПу (150 тис грн) будуть виділені кошти з по проєкту-переможцю конкурсу Бюджет участі 2021 року "Здоров'я села" в 2022 році.
   На нараду були запрошені керівники школи та народних домів. Разом зі сільським старостою Василем Хомичем розповідали про ситуацію в кожному закладі, проблеми, які потребують вирішення. Загалом на Вістівський старостинський округ з бюджету територіальної громади в цьому році спрямовано понад 7,4 млн грн. (детально - у прикріпленому файлі). Крім питань, що стосуються забезпечення життєдіяльності старостинських округів, обговорили ще хід вакцинації мешканців сіл, сплату податків, запобігання насильству в сім’ї та інше. Наступна нарада буде проведена в Голинському старостинському окрузі.

Видатки бюджету Калуської МТГ в 2021 р. по Вістівському старостинському окрузі

Інші новини