30o

Перемога в проєкті: 15 000 євро на обладнання отримає реабілітаційний центр «4.5.0 Прикарпаття» 

  • 2024.07.09 17:13
    • Громада
  • 56

Це стало можливим завдяки участі Калуської громади у проєкті «Стійкі та інклюзивні громади в Україні», що реалізовується Міжнародною організацією ІОМ Ukraine за підтримки Міністерства закордонних справ Японії з 31 березня 2024 до 30 березня 2025 року.

Заявку щодо придбання для центру ветеранів війни «4.5.0 Прикарпаття» реабілітаційного обладнання від Калуської громади подав відділ підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста Калуської міської ради (начальниця відділу Тетяна Сеньків).

 14 червня з метою проведення моніторингу Оксана Романчук, представниця відділу реінтеграції ветеранів МОМ, відвідала об’єкт як учасника грантової програми. 

8 липня надійшло підтвердження того, що проєкт Калуської громади ввійшов до двадцятки тих, кому буде надано фінансову підтримку до 15 000 євро на реалізацію власних ініціатив.

«Щира подяка організаторам проєкту, всій команді, хто долучився: працівникам управління економічного розвитку міста, представниками ініціативної групи, до якої ввійшли ветерани війни, члени їх сімей члени сімей загиблих Героїв, ВПО, місцеві жителі, представники місцевого самоврядування та громадських організацій. Окрема подяка Василині Перегуді – дружині полеглого Героя Олега Перегуди, яка взялася за потужну справу – втілення мрії свого чоловіка в життя! Ми щиро радіємо, що в результаті об’єднання зусиль реабілітаційний центр «4.5.0 Прикарпаття» поповниться необхідним обладнанням, а вже наприкінці літа відкриє свої двері для відвідувачів, - поділився міський голова Андрій Найда.

Інші новини