8o

Побачила світ унікальна книга «Про них і з ними»

  • 2022.02.07 08:30
    • Громада
    • Культура
  • 485
  6 лютого о 15 год у приватній садибі «Джерело» (село Пійло) відбулася презентація книги «Про них і з ними».

  Це документально-публіцистичний альманах, в якому зібрані історії бійців Калуської громади, військових капеланів, медиків, волонтерів, які пройшли війну на сході.

   Упродовж двох років історії людей, які пройшли, чи продовжують захищати нашу державу, оживали на сцені у виконанні акторів театру «Легенда». Та режисер театру Леся Піцик зробила надважливу справу – упорядкувала всі розповіді, фотографії - і ми отримали важливе документальне свідчення нашого часу. Щира вдячність Лесі Піцик за таку подвижницьку роботу!
    Приємно зазначити, що це спільний проект. До видавництва книги долучилися міська рада, Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОДА, народний депутат Олег Марусяк, депутати обласної та міської рад.
    Особливі слова вдячності Миколі Федоріву, керівникові приватної садиби «Джерело», яка дійсно є джерелом сили та натхнення, адже в ній бійці проходять реабілітацію.
   Калуська міська рада завжди буде підтримувати творчі ініціативи, які пропагують самовідданість та мужність. Із особливим нетерпінням очікуємо постановку під назвою «ПЕРЕМОГА»!
   Здоров’я нашим захисникам і миру в Україні!
Інші новини