13o

У молитві просили здоров’я для наших Захисників та Захисниць й вшанували пам'ять загиблих Героїв, які поклали душу й тіло за нашу свободу

  • 2023.10.01 14:30
    • Актуально
    • Громада
  • 126

У 100-літньому храмі Архистратига Михаїла УГКЦ сьогодні, 1 жовтня, калуська громада разом з її очільником - міським головою Андрієм Найдою, заступниками, керівництвом Калуського району, народним депутатом Едуардом Прощуком, депутатами міської ради зібралися, щоб помолитися за здоров’я наших Захисників та Захисниць, які боронять рідну країну від московського окупанта. Богослужіння провів настоятель храму отець Іван Бігун.

Після літургії розпочалася поминальна панахида, яку очолив Всечесний отець Михаїл Бігун. Вона об’єднала родини загиблих Герої та усіх присутніх у молитві за вічний спочинок захисників, які віддали життя у боротьбі за волю і незалежність України. 

Уся громада, вся Україна сьогодні у Пречистої Богородиці просить захисту. Хай огорне своїм покровом кожного, хто виборює Перемогу для рідної країни!

Безвісти зниклим захисникам України і тим, хто перебуває у полоні був присвячений автопробіг вулицями міста, до участі в якому долучилися очільники громади, військовослужбовці, мешканці громади та рідні тих, хто непохитно вірить та чекає на повернення своїх найдорожчих додому.

Інші новини