13o

Роман Шухевич: Символ незламності у часи боротьби

  • 2024.07.01 10:00
    • Громада
    • Культура
  • 37

30 червня - 117 річниця з Дня народження Романа Шухевича - легендарного борця за волю та незалежність України. Калуська громада вшанувала величну постать генерал-хорунжого УПА. 

 Роман Шухевич - це символ незламності українського духу. Він боровся за волю України протягом усього свого життя, незважаючи на численні випробування та небезпеки. Його мужність та рішучість стали взірцем для мільйонів, які прагнуть до свободи та справедливості! 

Сьогодні, коли українці знову змушені захищати свою землю від загарбників, у наших серцях гарячим пломенем палають настанови Головнокомандувача УПА Романа Шухевича - «Ми боремось не тому, що ненавидимо тих, хто стоїть перед нами, а тому, що любимо тих, хто у нас за спиною»! 

Так, саме заради України та українців Роман Шухевич рішуче та віддано боровся за свободу. Те саме роблять зараз наші хоробрі Захисники. І ми вистоїмо! Роман Шухевич вірив у Перемогу, віримо й ми! 

Незламність українського духу, який посіяли наші предки, глибоко проростає у наших душах і приведе Україну до омріяної мети. І ця боротьба буде остаточною. Роман Шухевич цього б дуже хотів!

Інші новини