23o

Під хештегом «Україна». Німецьке місто-партнер оголосило збір допомоги на Калуський геріатричний центр

  • 2024.06.13 11:03
    • Громада
  • 82

Керівництво німецького міста Ліппштадт ділиться враженнями від візиту у Калуську громаду. Також там оголошено збір допомоги на Калуський геріатричний центр.

Ліппштадт формує із Калуською громадою солідарне партнерство із початку 2023 року. Делегація німецького міста у складі мера Арне Морітц, заступників Франца Гаузермайєра, Сабін Пфеффер і фотографа Дітер Тушен відвідали Калуш у часі святкування дня міста 25-27 травня. 

«Дуже вражаюче вперше зустрітися з місцевими жителями в Калуші та отримати враження про їх реальність життя», — описує Арне Моріц кількаденне перебування в місті та частково дуже зворушливі зустрічі з населенням. 

У Калуші представники німецької делегації поклали квіти в пам'ять про загиблих воїнів із нашої громади. Крім того, вони відвідали геріатричний центр, де проживають та лікують людей з усієї країни, зокрема, із зони бойових дій на сході України. 

Зараз у Ліппштаті ініціювали збір коштів на потреби Калуського геріатричного центру. Гроші акумулює благодійна організація «Neue Bildpost», головою якої є фотограф Дітер Тушен. Кошти збирають там під хештегом «Україна».

У Калуській громаді щиро вражені теплотою і підтримкою від німецьких партнерів. Щиро дякуємо за небайдужість і допомогу, які, безсумнівно, є дуже цінними!

Інші новини