13o

Стан доріг у громаді – об’єкт ранкового об’їзду міського голови

  • 2024.07.01 10:35
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 40

Сьогодні, 1 липня, міський голова Андрій Найда разом зі своїм заступником Богданом Білецьким оглянули стан доріг у громаді та проаналізували хід виконання ремонтних робіт на них. Принагідно оглянули й ділянку дороги Р-84 (Калуш-Бурштин).

Працівниками КП «Калушавтодор» активно проводиться поточний ремонт доріг у громаді. Над ліквідацією вибоїн комунальники працюють мадпадчером, гудронатором та рециклером. У результаті стан центральних доріг у громаді значно поліпшився. Ті ділянки, які тривалий час були критичними для проїзду – полатані. Наразі частково є позитивні зміни й на міжквартальних територіях. Тут теж приводять до ладу асфальтне покриття. Орієнтовно до місяця часу працівники «Калушавтодору» закриють питання поточного ремонту міжквартальних доріг. Далі – працюватимуть у старостинських округах. 

– Капітальних ремонтів цьогоріч не передбачається, оскільки максимально спрямовуємо всі фінансові зусилля на підтримку наших Захисників, їх родин та сімей полеглих Героїв, – зазначає міський голова Андрій Найда. 

Також у громаді оновлено розмітку доріг. Зокрема, на вулицях: Івано-Франківська, Бандери, Грушевського, Долинська, Хмельницького, Героїв України уже нанесено осьові лінії. Впродовж цього тижня буде оновлюватися розмітка пішохідних переходів та осьових ліній на всіх інших вулицях. 

– Принагідно оглянули й ділянку дороги Р-84 (Калуш-Бурштин), – розповідає А. Найда. – У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області повідомляли, що приступили до ремонту цього проїжджого шляху. Проте сьогодні ми побачили, що саме та ділянка, яка в найбільш критичному стані ще не ремонтувалася. Служба провела ремонтні роботи дорогою в сторону Львову від Калуша. Це добра новина, але, все ж таки, важливо обирати більш пріоритетні напрямки. Дорога Р-84, що проходить повз село Студінка й досі в плачевному стані. Тож знову будемо звертатися до Служби відновлення та розвитку інфраструктури, щоб владнали цю критичну ситуацію. 

Щодо покосу трави у громаді – людей для цієї роботи не вистачає. Але ті працівники, що є, намагаються тримати ситуацію під контролем та здійснюють покіс трави. Просимо віднестися з розумінням.

Інші новини