24o

Відбулися засідання постійних комісій Калуської міської ради

  • 2024.06.12 16:51
    • Громада
  • 74

12 червня відбулися засідання чотирьох постійних комісій Калуської міської ради.

Члени постійної комісії з питань будівництва та землеустрою, голова Любомир Онуфрик, заслухали 12 питань. Вони стосувалися:

- надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки певної земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, 

- затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону; 

- надання земельної ділянки комунальної власності в постійне користування та ін.

Члени комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології під головуванням депутата Олександра Смолянського окрім земельних питань, обговорили передачу в господарське відання майна комунальної власності за адресою вул. Ринкова у м. Калуші та передачу проектної документації по об’єкту «Нове будівництво модульної газової котельні на території Калуського ліцею №10 на вул. Євшана,17».

Комісія з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної діяльності, голова Леся Кирилович, розглянули 6 питань. Серед них: про внесення змін до деяких попередніх рішень та програм Калуської міської ради.

6 питань із 9, які розглянула комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, голова Алла Попельницька, стосувалися внесення змін до низки програм: місцевого самоврядування, освіти, культури та ін.

❗Рішення комісій є рекомендаційними при розгляді питань на пленарному засіданні сесії.

Інші новини