17o

У КАЛУШІ ПРЕЗЕНТУВАТИМУТЬ ЗБІРКУ ТВОРІВ ВІЙСЬКОВИХ АВТОРІВ

  • 2024.03.12 10:51
    • Громада
    • Культура
  • 82

У Калуші презентуватимуть літературну збірку «Голоси». 

До антології увійшли поезії та прозові твори 30-и авторів-учасників Форуму військових письменників.

Видання вийшло друком у грудні 2023 року. Видавець — Ігор Степурін, за підтримки Українського інституту книги. До збірки увійшли твори, написані переважно, у перший рік повномасштабного вторгнення Росії. Кожен із авторів надав 3-5 поезій або 10-15 сторінок прози.

Серед авторів, які представили свої твори для антології «Голоси», — калушанин, ветеран АТО/ООС і російсько-української війни Ілля Тітко. На сторінках видання можна перечитати уривок із його книги «Формула крові».

— Зараз тривають презентації книги у містах України. Оскільки і я маю за честь бути долученим до Форуму військових письменників, запросив презентувати збірку у Калуші, — розповідає Ілля Тітко. — Вона, перш за все, буде цінною тим, хто цікавиться військовою літературою, а також ветеранам, сім’ям військовослужбовців, молодим патріотам. Запрошуємо відвідати презентацію всіх охочих.

Збірку презентуватимуть у п’ятницю, 15 березня, у Центральній бібліотеці імені Тараса Шевченка (м. Калуш, вул. Підвальна, 6). Початок — о 14:30.

Читаймо про найважливіше!

Інші новини