22o

Триває активний відпочинок дітей у таборах відпочинку з денним перебуванням у Калуській громаді

  • 2024.06.12 08:07
    • Громада
    • Освіта
  • 78

Триває другий тиждень активного відпочинку дітей у таборах з денним перебуванням, які функціонують при ліцеях у Калуській громаді.

Для вихованців у табірі "Лінгвіст" Калуського ліцею №2 кожен день має свій колір. Заходи проходять цікаво та насичено.

У таборі "Веселка" Калуського ліцею №4 особлива увага приділяється національно-патріотичному вихованню, повазі до народних звичаїв і традицій. Вікторини, інсайти, воркшопи, караоке, спортивні змагання, цікаві заходи та пізнавальні екскурсії – діти отримують безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій.

У Калуському ліцеї №7 у таборі "Барвінок" організували барвінкову спартакіаду. Змагання між загонами із призами, гра в великі шашки, твістер, розучування бансів, віртуальні подорожі "Сім чудес України", цікаве пізнавальне заняття "Хімічна феєрія" у ПК"Юність" – кожний день не схожий на передній!

"Мрій, дій, сяй, відпочивай!» - девіз для вихованців у таборі "Літній" Калуського ліцею №6. Для дітей проводять квести, майстеркласи, творчі майстерні. А також екскурсії в міську бібліотеку, пожежну частину, ГО "Чисті серця Калуш", ПК "Юність".

Всього в Калуській громаді організовано діяльність 9 таборів відпочинку з денним перебуванням, в яких оздоровлюється 430 дітей пільгових категорій. Відпочинок дітей триває.

Інші новини