19o

Майже 100 військовозобов'язаних осіб у Калуській громаді оновили свої дані в ЦНАП за 3 дні

  • 2024.05.21 19:38
    • Громада
    • Центр надання адміністративних послуг
  • 198

З 18 травня скористатися сервісом з оновлення персональних даних у Центр надання адміністративних послуг м. Калуша та віддалених робочих місць адміністраторів у старостинських округах звернулося 96 осіб. З них 5 жінок.

«У перші дні були деякі проблеми з системою», - зазначають у ЦНАП. - На сьогодні робота активізувалася. 21 травня послугою скористалося 58 осіб».

Нагадуємо, що громадяни України, які перебувають на військовому обліку, від 18 травня 2024 року зобов’язані протягом 60 днів, з дня набрання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти (за наявності електронної пошти) та інші персональні дані у разі перебування на території України - шляхом прибуття самостійно до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або до Центру надання адміністративних послуг, або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста (за наявності).

Призовники, військовозобов’язані, резервісти матимуть змогу скористатися сервісом з оновлення персональних даних у Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету КМР за адресою його місця розташування (м. Калуш, вул. Богдана Хмельницького, 52) або в старостинських округах

Алгоритм оновлення даних через ЦНАП: 

- Громадянин України особисто звертається із паспортом, реєстраційним номером облікової картки платника податків та мобільним телефоном (номер мобільного телефону зазначає під час прийому). 

- Адміністратором ЦНАП формується заява на актуалізацію даних військовозобов’язаного. 

- Заява відправляється на оброку даних до Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів. 

- Після опрацювання заяви на актуалізацію даних військовозобов’язаного, надходить витяг про актуалізацію даних у Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, працівнику ЦНАП та заявнику на електронну пошту (у разі зазначення електронної пошти у заяві), яке видається заявнику. 

У витязі міститиметься інформація такого змісту:  

Ваші дані успішно оновлено або Вас не знайдено в реєстрі та вам необхідно з’явитися до районного центру комплектування та соціальної підтримки.

ЦНАП працює без обідньої перерви з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:15. У четвер - до 19:00, у п’ятницю – до 16:00. У суботу - до 14:00.

Інші новини