24o

Андрій Найда підписав меморандуми про співпрацю Калуської громади із містами Лог’я (Фінляндія) і Векше (Швеція)

  • 2024.06.12 09:30
    • Громада
  • 63

У вівторок, 11 червня, підписано два меморандуми про співпрацю Калуської громади із містами Лог'я (Фінляндія) та Векше (Швеція).

Меморандум підписали у місті Векше (Швеція). Туди прибула калуська делегація у складі міського голови Андрія Найди, начальниці відділу координаційної роботи зі старостинськими округами, закупівель і комунікацій, депутатки Калуської міської ради Наталієї Табачук, заступниці начальника управління-начальниці відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста Тетяни Сеньків, головної спеціалістки управління молоді та спорту Мар’яни Витвицької. Калуська делегація прибула на спільне запрошення шведської сторони і муніципалітету Лог’я (Фінляндія). Усі витрати на поїздку взяла на себе шведська сторона.

«Цей візит є особливим для кожного з нас, адже ми тривалий час напрацьовували співдружні тристоронні відносини між нашими громадами, щоб укріпити їх підписанням угоди про побратимство. Радіємо, що нам вдалося офіційно об’єднати зусилля трьох потужних муніципалітетів, — підкреслив Андрій Найда. — Дякуємо нашим міжнародним партнерам за довіру, готовність до співпраці та всебічну підтримку українського народу. Цінуємо те, що на шляху до Перемоги ми зустрічаємо надійних друзів у всьому світі. Віримо, що об’єднання зусиль допоможе нам втілити багато прогресивних ідей на благо народів України, Швеції та Фінляндії. Єднаємось!»

У рамках співпраці передбачено втілити важливі проєкти, корисні для усіх громад. Планують спільну роботу із розвитку молодіжної політики, культури, економіки, енергоефективності.

Інші новини