32o

Різдвяно-новорічна листівка батькові-захисникові

  • 2023.12.29 10:35
    • Громада
    • Для військовослужбовців та їхніх сімей
  • 154

    Малювали різдвяні листівки і відсилали через месенджер батькам на передову
У Калуші 45 дітей військовослужбовців зібрались разом, щоб намалювали різдвяні листівки із привітаннями і надіслати їх через месенджер своїм батькам на передову.
   Допомгти дітлахам малювати, даючи фахові поради, зголосився відомий калуський художник Віктор Конів. Усе необхідне для творчого процесу надали благодійники. Так, робочим матеріалом (папером, олівцями, фарбами, пензлями, фломастерами) забезпечила фотостудія «Сако». Площі для творчої майстерні, а також – для необхідного юним художникам після роботи релаксу люб’язно надав центр розваг «РІО». До гурту меценатів долучилась і депутатка Калуської міської ради Оксана Савчук. На організацію заходу спрямовано певні кошти з місцевого бюджету.
Учасників акції привітала і побажала чимшвидшого повернення живими-здоровими їхніх батьків заступниця міського голови Надія Гуш.
   Швидко сплинули три години, упродовж яких діти змогли відпочити, відволіктися від тривог, розважитися на численних захоплюючих атракціонах, погратися в різноманітні ігри, пообідати смачною піццою... Незабаром дитячі малюнки оцифрують і створять з них у фотосалоні виставку. А юним авторам робіт ще й зроблять професійні фотопортрети. Ініціатором і організатором даного заходу виступило управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради.

Інші новини