18o

Різдвяне диво для дитини з опікунської сім’ї

  • 2022.01.11 16:59
    • Громада
  • 504

     Новорічно-різдвяні свята – час веселощів, розваг і подарунків, найщасливіша пора для усіх дітлахів. Та хто, як не діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, родини яких перебувають у складних життєвих обставинах, потребують найбільшої турботи, підтримки та уваги з боку дорослих? Їх особливо щиро хочеться огорнути гарним настроєм, принести пригоршню свята й радощів у непрості будні.

     В Міжнародний день «дякую», який традиційно відзначається 11 січня, спеціалісти Калуського міського центру соціальних служб хочуть висловити щирі слова вдячності представнику Бельгійського благодійного фонду «Іскра» в Україні Галині Кукурі, а також керівникам Ірені Станс та Маріо Фама, які здійснили бажання дитини-сироти та подарували частинку радості і закупили теплі речі на зиму. Фахівці із соціальної роботи Калуського міського центру соціальних служб за вибором дитини раділи спільно обновкам, які приносять задоволення та оберігають від холоду.

     Бажаємо всім, пам’ятати, що є день «Дякую» і проста людська вдячність. Не забувайте про просте і важливе «дякую», будьте  уважними одне до одного, намагайтеся допомогти словом і ділом! Цінуйте людей, які щирі з вами!

 

Інші новини