16o

АНДРІЙ НАЙДА: РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ «РІП’ЯНК0, ВПЕРЕД!» - ЧУДОВИЙ ПРИКЛАД ДЛЯ ІНШИХ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

  • 2021.11.11 15:52
    • Актуально
    • Громада
  • 632

11 листопада 2021 року в с. Ріп’янка відбулося підведення підсумків завершення робіт над мультифункціональним спортивним майданчиком, що був зреалізований в рамках проєкту «Ріп’янко, вперед!».

«Ми вітаємо будь-які ініціативи, що приносять в громаду інвестиції. А якщо це стосується фізкультури і спорту – то це ще й цінний внесок в оздоровлення наших мешканців і майбутні спортивні досягнення», - наголосив міський голова Андрія Найди, звертаючись до учасників заходу.

Про розвиток інфраструктури села сьогодні, який є надзвичайно важливим в покращенні соціально-культурного та спортивного життя громади, говорили учасники зустрічі: заступниця міського голови Наталія КінашВасиль Турчин, представник філії ГПУ «Львівгазвидобування» АТ «Укргазвидобування». Голова правління ГО «УФРА» Наталія Захарова та член правління Сергій Гумінілович відзначили, що при бажанні та спільними зусиллями можна досягти позитивних результатів у розвитку громади.

Реалізація вищезазначеного  проєкту стала можлива завдяки ініціативності старости Любомира Гулимчука в організації участі громади Ріп’янського старостинського округу в освітньому конкурсі грантів «Енергія Розвитку», написання якого супроводжувала NGO UFRA ГО УФРА.

На отримані 100 000 гривень для реалізації соціальних ініціатив розвитку громад на територіях виробничої присутності АТ «Укргазвидобування» Групи Нафтогаз  та 10 000 гривень співфінансування з бюджету Калуської територіальної громади встановлено мультифункціональний спортивний майданчик (мініфутбольне, волейбольне та баскетбольне поля), закуплено 15 комплектів спортивної форми для шкільної команди, придбано 6 м’ячів (по 2 футбольних, волейбольних, баскетбольних), сітки, ворота, стійки, кубки та призи для майбутніх учасників змагань та інший спортивний інвентар.

Відкриття майданчика сприятиме розвитку фізкультури та спорту й навичок здорового способу життя не тільки мешканців Ріп’янського старостинського округу, але й навколишніх сіл Калуської громади.

Нагадаємо, що 17 травня 2021 року відбулося урочисте оголошення 50 проєктів-переможців і вручення грантів на 100 000 гривень для реалізації соціальних ініціатив розвитку громад на територіях виробничої присутності АТ «Укргазвидобування» Групи Нафтогаз. Проєкт Ріп’янського старостинського округу «Ріп’янко, вперед!» став одним з переможців.

Також під час зустрічі Андрій Найда разом з директором Ріп’янського ліцею Андрієм Луговим обговорили актуальні питання, що стосуються освітнього закладу.

Інші новини