16o

На муніципальному ринку відремонтували покрівлю торгівельних павільйонів та облаштовують санвузол

  • 2023.10.11 10:04
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 140

   Міський голова Андрій Найда під час ранкового об’їзду містом 11 жовтня відвідав КП «Калуський муніципальний ринок».

  Разом з керівником комунального підприємства Любомиром Онуфриком та заступником міського голови Богданом Білецьким оглянули умови, які створені для продавців та відвідувачів. Це місце, де щодня збирається велика кількість людей – відвідувачі та працівники ринку. Тривалий час, на жаль, тут не було створено належних умов для перебування. Значного дискомфорту для продавців і покупців завдавала пошкоджена покрівля торгівельних павільйонів, що у випадку несприятливих погодних умов поверталося для всіх значною проблемою.

   Тож, безсумнівно, було потрібно замінити ушкоджені навіси павільйонів, що, власне, і сталося. Тепер працівники та відвідувачі перебуватимуть під навісами з полікарбонату, це покриття досить міцне та надійне, витримує навіть град.

  Ще одна значна проблема на ринку – відсутність вбиральні з належними санітарно-гігієнічними нормами. Наразі здійснюються відповідні роботи для облаштування нового санвузла, як тільки цей процес завершиться – старий туалет буде демонтований.

  «Щиро хочеться, щоб наші мешканці перебували у комфортному середовищі. Саме для цього ми й намагаємося створювати відповідні умови», - зазначив міський голова Андрій Найда.

Інші новини