19o

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ВЛАСНОСТІ, ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ЕКОЛОГІЇ

  • 2024.05.24 17:07
    • Громада
  • 91

Відбулося засідання комісії з питань власності, жилого-комунального господарства і екології Калуської міської ради. 

На порядку денному – 14 питань.

Розгляд питань порядку денного розпочали із питання про перейменування вул.. Правди у селі Боднарові. У березні розпочалось опитування населення про нову назву. Більшість голосів — за присвоєння імені полеглого у російсько-українській війні Героя Василя Дрогомирецького.

Розглянули питання про внесення змін до Програми капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків Калуської територіальної громади на 2024 -2026 роки і Програми стимулювання створення та підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в Калуській територіальній громаді на 2023-2025 роки. Зміни необхідні для облаштування укриття для потреб учнів ліцею №3 в одному із сусідніх будинків.

Погодили і нову редакцію Статуту КП «Калушавтодор».

Окремим блоком розглянули питання, що стосуться діяльності КП «Калушавтодор»:

- проєкт інвестиційної прогами у сфері централізованого водопостачання та водовідведення комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» на 2025-2029 роки;

- Про погодження інвестиційної програми у сфері централізованого теплопостачання комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» на 2024-2028 роки.

Більше про інвестиційні програми можна дізнатися тут: https://kalushcity.gov.ua/news/investicijna-programa-sho-soboyu-yavlyaye-i-dlya-chogo-vona-neobhidna-kp-kaluska-energetichna-kompaniya 

На порядку денному комісії також питання: «Про приватизацію об’єкта комунальної власності Калуської міської територіальної громади шляхом проведення електронних аукціонів (м. Калуш, вул. Рубчака, 3а)», «Про передачу майна комунальному підприємству «Калушавтодор» Калуської міської ради», «Про списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області».

Окремим блоком розглянули земельні питання.  

Рішення комісії матимуть рекомендаційній характер під час розгляду питань на пленарному засіданні сесії Калуської міської ради.

Інші новини