16o

ЩИРО ВІТАЄМО ГРОМАДУ НАШОГО МІСТА-ПОБРАТИМА ПОЛТАВИ ІЗ 850 РІЧНИЦЕЮ З ДНЯ ПЕРШОЇ ЛІТОПИСНОЇ ЗГАДКИ ПРО ЦЕ СЛАВЕТНЕ МІСТО!  

  • 2024.06.29 13:47
    • Актуально
    • Громада
  • 48

Полтава – це місто з багатою історією та культурою, яке протягом століть відігравало важливу роль у житті нашої країни. Тут відбувалися знакові події, народжувалися видатні українські діячі, творилися шедеври мистецтва та архітектури.

Сьогодні Полтава – це сучасне місто, яке динамічно розвивається та вдосконалюється. Тут живуть талановиті й працелюбні люди, які щиро люблять свою громаду та роблять все можливе для її процвітання. 

Навіть нещодавні ворожі обстріли не зламали Полтаву! Завдяки мужності та єднанню своїх мешканців, місто зцілюється та продовжує жити.

Радіємо, що цього року між нашими громадами зародилася співпраця, яку ми закріпили підписанням меморандуму. Впевнені, що це стане міцним фундаментом для подальшого розвитку наших партнерських відносин у різних сферах життєдіяльності. 

850 років – знаменна дата для Полтавської громади. І ми шлемо полтавчанам найщиріші вітання! Бажаємо мирного неба, злагоди та добробуту всім мешканцям. І найголовніше – усім нам Перемоги!

Міський голова Андрій Найда

Інші новини