32o

Декана Калуського УГКЦ, настоятеля Української Греко-Католицької церкви Святих Кирила і Методія отця Степана Скібіцького привітали з Днем народження

  • 2024.06.02 18:20
    • Громада
    • Культура
  • 76

Нещодавно, 31 травня, свій день народження відзначив Декан Калуський УГКЦ, настоятель Української Греко-Католицької церкви Святих Кирила і Методія отець Степан Скібіцький. 

У недільну літургію зі святом Всечесного отця вітали парафіяни, від міської ради - керуючий справами виконавчого комітету Олег Савка та секретар міської ради Віктор Гільтайчук. У своїх вітаннях вони подякували отцю за відданість справі служіння Господу та парафії. Також вручили грамоту від міського голови Андрія Найди за підтримку Українського народу у відчайдушній боротьбі проти російського окупанта, допомогу підрозділам ЗСУ та вимушеним переселенцям.

 Адже від початку повномасштабного вторгнення храм, у якому отець Степан є настоятелем, став своєрідним хабом для збору допомоги воїнам та тим, хто її потребує. Вона триває в до сьогодні, не припинеться й до Перемоги. Сьогодні отець Стеапан продемострував прапор від однієї з військових частин, як подяку від військовослужбовців парафіянам за підтримку та допомогу.

Всечесний отче! Нехай Господь благословляє Ваше Служіння ласками і дарами! Щиро вдячні Вам за молитву, невтомну працю та добре слово! Бажаємо Вам міцного здоров’я, сили, віри, надії та любові! Нехай Всевишній благословляє вашу життєву дорогу, а Матінка Божа буде Вашою Заступницею та Покровом!

Інші новини