19o

Можливості екзопротезування для Захисників, наглядові ради на комунальних підприємствах — міський голова Андрій Найда провів прийом громадян

  • 2024.07.24 15:50
    • Громада
  • 29

Міський голова Калуша Андрій Найда сьогодні, 24 липня, провів прийом громадян.

Першочергово міський голова мав розмову із представниками шведсько-українського медичного центру «ANGELHOLM», що знаходиться в Чернівцях. На підприємстві виготовляють персональні протези для Захисників. У новому відділені закладу фахівці клініки разом із німецькими фахівцями здійснюють унікальне та безкоштовне екзопротезування Воїнам, які втратили нижні кінцівки. За цю роботу заклад отримує фінансування із державного бюджету. 

Після розмови із Андрієм Найдою представники центру відвідали один із медичних закладів громади, щоб безпосередньо поспілкуватися з пораненими Захисниками, для яких актуальне протезування. 

«Заплановано підписати контракту між лікарнею, військовослужбовцями та центром, —підсумував Андрій Найда. — Сподіваємося, що ця комунікація стане дієвою насамперед для тих Захисників, які втратили на війні кінцівки». 

Із представниками ініціативної групи обговорили й деталі документації щодо створення наглядової ради.  Завтра на пленарному засіданні рішення про наглядові ради на комунальних підприємствах громади буде винесено на розгляд депутатів.

Калушани також зверталися до Андрія Найди із питаннями, що стосуються житлово-комунальної, земельної сфер, соціального захисту. Відповідні служби отримали протокольні доручення, виконання яких перебуватимуть на особистому контролі міського голови.

Інші новини