16o

Залучення релокованих підприємств триватиме

  • 2024.01.17 09:47
    • Громада
    • Економіка
  • 77

  Під час війни бізнес робить усе можливе, аби підтримувати економіку нашої країни.

  Щодня підприємці стикаються з численними викликами. Звичайно, найстрашніші з них - щоденні ворожі обстріли. Зокрема, останнім часом посилились агресивні дії окупантів у Харківській області. Планується евакуація двох громад. Тож чимало харківських виробництв уже шукають можливості релокації на захід України.

  Від початку повномасштабного вторгнення значні зусилля були спрямовані на залучення до Калуської громади релокованих підприємств. І зараз ця робота активно продовжується. Адже підтримка бізнесу, особливо в умовах сьогодення, - надважлива. В цьому напрямку активно працює ГС «ПРИКАРПАТСЬКИЙ ПРОМИСЛОВИЙ КЛАСТЕР». Завдяки цій команді з’явилась перспектива релокації до нашої громади нового бізнесу.

  16 січня, в ході робочої зустрічі міського голови Андрія Найди з представниками кластеру обговорено важливість роботи над залученням релокації та ряд інших питань. Зокрема, пропозиції щодо роботи кластеру в 2024 році, перспективи участі делегації з Калуської МТГ у форумі, що проходитиме в Польщі. Також були представлені нові потенційні учасники кластеру. Вірогідно, невдовзі ця активна команда збільшиться.

  Перспективи співпраці з підприємствами презентувала також представниця логістичної компанії «SAT». У зустрічі взяли участь і представники управління економічного розвитку міста, управління земельних відносин Калуської міської ради, місцевого та релокованого бізнесу «Щиро дякую команді ГС «ПРИКАРПАТСЬКИЙ ПРОМИСЛОВИЙ КЛАСТЕР», її керівнику Наталії Захаровій за невпинну роботу задля розвитку економіки Калуської громади!» - Андрій Найда.

Інші новини