17o

Реалізовано ще один з проєктів інститутів громадянського суспільства – переможець конкурсу 2021 року

  • 2021.09.08 11:28
    • Громада
  • 473

Цих вихідних Калуська станиця молодіжної організації «Пласт-Національна скаутська організація України» реалізувала проєкт під назвою «Досліджуємо Україну: мальовниче Закарпаття».

    В рамках проєкту громадською організацією за рахунок коштів фінансової підтримки з міського бюджету було проведено дводенне виїзне заняття для юних пластунів, з метою національно-патріотичного їх виховання шляхом поширення кращих історичних звичаїв та вивчення історії рідного краю.

   Вікова категорія маленьких мандрівників була різноманітна –  діти від 3 до до 12 років.

  У межах поїздки юні пластуни відвідали Воловецький перевал, музей архітектури і побуту «Старе село» у селі Колочава, австрійську вузькоколійку, озеро Синевір та центр реабілітації бурих ведмедів.

  Діти малу змогу активно відпочити на природі, грали ігри, співали, ділилися з дорослими своїми планами на майбутнє та мали щире спілкування з своїми наставниками.

  Такий виїзд пройшов за допомогою батьківського та медичного супроводу.

 Нагадаємо, що за результатами засідання комісії, яке відбулося 27 липня 2021 року і на якому представники громадських організацій розповідали про деталі своїх проєктів та відповідали на запитання членів комісії, прийнято рішення про визначення 13 проєктів громадських організацій переможцями.

Інші новини