19o

До уваги водіїв: за неправильне паркування авто штрафують!

  • 2024.02.12 11:30
    • Житлово - комунальне господарство
    • Надзвичайні ситуації
  • 97

   Під час ранкового об’їзду у понеділок, 12 лютого, Калуський міський голова Андрій Найда перевірив ситуацію із паркуванням транспортних засобів на міжквартальній території.

  До об’їзду долучилися завідувачка сектору з охорони громадського порядку та інспекторів із паркування відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій КМР Тетяна Ткачук та секретар ради Віктор Гільтайчук. На вулицях міста — значна кількість авто, припаркованих у неналежних місцях. Часто водії під час паркування пошкоджують бордюри, газони, паркують транспорт поруч із дитячими майданчиками. «Хочу зазначити, що одним із першочергових завдань будь-якої громади є збереження належного стану благоустрою, — підкреслив Андрій Найда.

  — На сьогодні капітальних видатків на такі заходи не передбачається. Оскільки основні видатки спрямовуються на підтримку наших Захисників, родин Героїв та на забезпечення життєдіяльності громади. Важливо зберегти те, що вже вдалося зробити. Мова йде про газони, дитячі майданчики». Працівники муніципальної інспекції щодня виявляють неправильно припарковані транспортні засоби. Тільки за минулий тиждень зафіксовано 16 таких випадків. Водіїв штрафують: за минулий тиждень надійшло 11,5 тис. гривень.

   Муніципальна інспекція продовжуватиме штрафувати правопорушників. «Прохання до мешканців – бути небайдужими. Цінувати той благоустрій, який маємо. Жити за принципом «Моя хата скраю» не призводить до позитивних наслідків, — наголосив Андрій Найда. — Торік у громаді додатково облаштовано ще 14 нових паркувальних кишень на міжквартальних територіях. Є спеціально відведені стоянки. Головне, щоб було бажання у водіїв добросовісно здійснювати паркування».

Інші новини