11o

Про автобусні зупинки у громаді

  • 2024.06.07 15:33
    • Громада
    • Міська рада консультує
  • 179

Неодноразово мешканці Калуської громади зверталися до міської ради щодо незадовільного стану деяких зупинок громадського транспорту як у місті, так і в старостинських округах.

У КП «Калушавтодор» повідомили, що у Калуші налічується до 60 зупинок. З них лише 8 перебуває на балансі підприємства. Інші – є приватними чи установ, які обслуговують дороги. Комунальники, окрім того, що утримують в належному стані зупинки, які є в їх підпорядкуванні, час від часу ремонтують й інші, які є аварійними.

Питання стану зупинок у громаді, зокрема й ж/м Хотінь, 14 травня піднімав міський голова Андрій Найда на зустрічі в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області. «Коштів на їх поліпшення в бюджеті Служби немає, - розповів Андрій Найда. - Проте, можуть дещо поліпшити стан заїздів до зупинок. Тож в цій ситуації ми будемо аналізувати чи можливе фінансування з місцевого бюджету на заходи з благоустрою зупинок в Хотіні. Але треба розуміти, що це не наша прерогатива і, насамперед, будуть ремонтуватися ті зупинки, що знаходяться в нас на балансі».

Інші новини