10o

Завершився Регіональний турнір з волейболу серед чоловічих аматорських команд пам’яті загиблого захисника Любомира Фединяка

  • 2023.05.08 10:19
    • Громада
    • Спорт
  • 253

Завершився Регіональний турнір з волейболу серед чоловічих аматорських команд пам’яті загиблого захисника Любомира Фединяка.

Калуські спортсмени ВК «Нафтохімік» (тренер Олександр Кононенко) до останнього змагалися за перемогу, за перше місце у фіналі. Та, на жаль, таки поступилися команді з Вигоди та стали срібними призерами турніру.
Отже, кубок переможців – у волейбольної команди смт. Вигода, третю сходинку п’єдесталу посіла команда з Долини, четвертим став ВК «Будівельник» з м. Івано-Франківська.
Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі, грамоти, індивідуальні нагороди також і з рук дружини загиблого Героя - Руслани та доньки Яни, яка грає у складі волейбольної команди дівчат.
Свій трофей – срібний кубок – калуська команда віддала сім'ї полеглого бійця – на згадку про перший турнір його пам’яті.
Вітаємо команди та їх тренерів! Дякую усім причетним до організації заходу. Маємо надію, що у наступному році це вже буде турнір всеукраїнського рівня!

Адже, поки ми пам’ятаємо – доти живуть наші Герої!

Слава Героям України!

Інші новини