23o

У ПК "Юність" облаштують додатковий пунк незламності

  • 2022.12.21 13:18
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 222
Організація, облаштування та функціонування «Пунктів незламності» залишається одним з головних завдань для місцевої влади.
   У Калуській громаді триває забезпечення «Пунктів незламності» всім необхідним, щоб можна було зігрітися, зарядити гаджети, отримати доступ до інтернету, випити гарячого чаю. Тож сьогодні, 21 грудня, міський голова Андрій Найда, провів робочу нараду зі всіма відповідальними посадовцями - керівниками структурних підрозділів, закладів, служб, на якій обговорили питання розгортання додаткового пункту незламності у ПК "Юність" та функціонування Пунктів незламності.
  "Адже ми усі свідомі того, що нинішня зима буде, вочевидь, найскладнішою за всю історію нашої незалежності. І ми мусимо всі разом її пережити. Тому пункти обігрівання є дуже важливі, бо власне вони можуть стати порятунком для мешканців нашої громади. Напередодні ми вирішили організувати ще додатковий пункт в ПК «Юність» для зручності мешканців того мікрорайону. А щоб забезпечити всім необхідним наші «Пункти незламності», не випустити з-поза уваги навіть найменші деталі", - зазначив міський голова Андрій Найда.
  На цій зустрічі йшлося про те, що, окрім тепла, інтернету, можливості заряджання мобільних телефонів, у кожному пункті має бути і запаси води, їжі, медикаментів та багато іншого.
   Мають бути створені окремі зони для маломобільних людей, дітей (зокрема, й пеленальні столи для немовлят).
  Головне, що всі наші пункти мають запрацювати в цілодобовому режимі і мати добре налагоджену комунікацію як між собою, так і з службами поліції, рятувальників, швидкою медичною допомогою. Це наше завдання номер один.
Інші новини