17o

ІЗ ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ  

  • 2024.07.04 09:22
    • Актуально
    • Громада
  • 116

Сьогодні, 4 липня, своє професійне свято – День національної поліції України, відзначають люди, які обрали професію за покликом серця – офіцери поліції.

Насамперед дякуємо тим поліцейським, які зараз на фронті захищають нашу Україну від ворожої орди! Шануємо пам'ять про тих, хто загинув відстоюючи незалежність України, назавжди залишившись Героями! 

У День національної поліції ми вкотре підкреслюємо важливість цієї структури. Адже національна поліція України – це щит, який захищає нас від злочинності. Завдяки своїм професійним якостям поліцейські офіцери забезпечують правопорядок, боряться зі злочинністю, допомагають тим, хто потрапив у біду. 

Шановні офіцери! Дякуємо всім, хто з гідністю несе високе звання поліцейського, за сумлінне виконання службових обов’язків! 

Бажаємо вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, добробуту та стійкості. Нехай кожен ваш професійний крок буде чесним та справедливим, а ваші дії, що супроводжуються присягою на вірність українському народові, нехай завжди будуть такими, що заслуговують на повагу та вдячність людей!

Міський голова Андрій Найда

Інші новини