18o

У Калуській громаді затвердили план заходів з демографічного розвитку

  • 2024.05.22 17:02
    • Громада
  • 83

Відбулося друге засідання Міжвідомчої ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству і протидії торгівлі людьми під головуванням заступниці міського голови Наталії Кінаш. До її складу входять фахівці соціальної сфери, освіти, культури, медицини, депутатки Богдана Галайда, Ольга Білецька, працівники поліції, представники громадських організацій, юристи.

На засіданні розглянули низку питань. Зокрема, обговорили організацію та проведення спільних заходів: Дня Батька, який відзначають в третю неділю червня та Всеукраїнського Дня Родини, 8 липня.

Погодили пропозиції до проекту рішення виконавчого комітету про внесення змін щодо включення до складу міжвідомчої ради представника від ради ВПО - Валентину Соколовську.

Також затвердили план заходів з демографічного розвитку Калуської громади, які організовуватимуться спільно фахівцями управління соціального захисту населення Калуської міської ради, Калуського міського центру соціальних служб, з БО «БФ «Карітас-Калуш», священнослужителями. Серед них – проведення превентивної роботи з молодими сім`ями, семінари щодо державних гарантій, фестиваль «А до нас прилітають лелеки!» та ін. БФ «Крила підтримки», голова Аліна Бігун, поводитиме заняття в рамках проектів «Мама+я», «Жіноче коло підтримки», «Підлітковий клуб» та ін.

Інші новини