20o

Опитування для експортерів Івано-Франківської області

  • 2024.07.24 13:49
    • Громада
  • 26

ГС «Прикарпатський промисловий кластер» - партнери програми «РОЗБУДОВА РЕГІОНАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ПІДТРИМКИ ЕКСПОРТЕРІВ»

Калуська громада стала надійним місцем для розвитку діяльності релокованих підприємств, розвивається місцевий бізнес, активно впроваджена експортна діяльність. ГС «Прикарпатський промисловий кластер» стала дієвою платформою для об’єднання бізнесу на шляху до спільного подолання викликів. Все це в підсумку посприяло участі та партнерству в програмі. Тож на сьогодні Калуська громада, ГС «Прикарпатський промисловий кластер» готові долучатися до підтримки розвитку бізнесу Прикарпаття. 

Щоб допомогти розвинути експортний потенціал Івано-Франківської області проводиться опитування для експортерів.  

Івано-Франківська міська рада, Івано-Франківська обласна військова адміністрація спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, Фонд Промприлад та ГС "Прикарпатський промисловий кластер" проводить онлайн-опитування, яке допоможе вивчити потреби вашого бізнесу, очікування щодо програм підтримки, досвід в експортній діяльності, а також виклики, з якими ви стикаєтеся. 

Чому це важливо? 

Ваші відповіді посприяють створенню ефективних інструментів для експортерів Івано-Франківщини та навчальної програми для підприємців, яка відбудеться вже восени 2024 року. 

Дедлайн для заповнення опитувальника — 4 серпня. 

Кнопка: Пройти опитування

https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSdGjxI6WBEstwYsyWeUzMzOzidP7AMW16EWwP-5FKMZeuyZYA/viewform?usp=send_form&pli=1

*Опитування проводиться в межах програми «Розбудова регіональної інфраструктури підтримки експортерів», яка реалізується громадською асоціацією Unite Ukraine спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується Урядом Японії.

Інші новини