27o

Тенісний корт, футбольне поле, волейбольний майданчик: триває робота на вул. Рубчака

  • 2024.07.19 11:00
    • Громада
    • Спорт
  • 27

У ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда разом з керуючим справами виконкому Олегом Савкою, очільниками комунальних підприємств, начальником управління молоді та спорту оглянули територію майданчика на вул. Рубчака. Тут тривають роботи з облаштовуння тенісного корту, футбольного поля, волейбольного майданчика. 

«Це буде чудова локація для мешканців громади, які люблять проводити своє дозвілля спортивно, - зазначив міський голова Андрій Найда, - Всі роботи здійснюються господарським методом та з мінімальними витратами».

 Проводиться вирубка чагарників, забір бетону. Також тут буде влаштована система водопостачання, а територія буде освітлена. Облаштування спортмайданчика планується провести якнайшвидше, щоб діти, дорослі невдовзі могли тут з користю проводити свій вільний час. 

«Добре знаємо, що Калуська громада – спортивна та активна, тож залюбки намагаємося створювати всі відповідні умови для того, щоб спортивна галузь у нас розвивалася, - наголосив Андрій Найда. - Звичайно - все і одночасно виконати ми не в змозі, проте поступово втілюємо хороші ініціативи».

Інші новини