28o

Проведено нараду щодо участі Калуської міської територіальної громади у міжнародній грантовій діяльності у сфері спорту

  • 2021.10.05 13:37
    • Громада
  • 469
    На виконання доручення заступника міського голови Надії Гуш, з метою продовження співпраці з партнерами з міста-побратима Сеїні (Румунія) в рамках програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2021-2027» 05 жовтня 2021 року було проведено робочу нараду за участі начальника управління у справах сім‘ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради Михайла Клима, головного спеціаліста загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради Мар’яни Думенко, головного спеціаліста з питань фізичної культури та спорту Галини Охович та директора Калуського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олега Нижника.
     В ході наради було розроблено алгоритм дій, проведено напрацювання щодо першочерговості потреби в реконструкції існуючих спортивних об’єктів, зокрема розташованих на міському стадіоні "Хімік". Акцентовано на необхідності проведення підготовчих етапів з виготовлення технічної документації. Опрацьовано попередній досвід інших громад з проведення реконструкцій спортивних об’єктів: стадіонів, арен, футбольних полів.
   Михайло Клим у діалозі з учасниками робочої наради наголосив на необхідності реконструкції трибун та адміністративної будівлі, де розташовуються роздягальні та душові, облаштування освітлення та зрошувальної системи, проведення ремонту огорожі, а також покращення на території споруди спортивного майданчика. Список потреб в реконструкції можна продовжувати, все залежитиме від можливостей фінансування програми HUSKROUA ENI CBC Programme 2021–2027.
Інші новини