9o

Протягом 6-7 січня на спецлінію 102 надійшло 29 повідомлень від мешканців громади

  • 2024.01.08 11:39
    • Надзвичайні ситуації
  • 88
Серед них: незаконний обіг наркотичних речовин – 2, крадіжка - 1.
   ????До адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 18 осіб, з них 3 осіб за керування транспортним засобом в нетверезому стані.
????Поліцейські Калуського районного відділу поліції закликають водіїв та пішоходів бути особливо уважними та обережними на дорозі та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.
   Не перевищуйте дозволеної швидкості, відмовтеся від ризикованих маневрів, будьте обережні та знижуйте швидкість автомобіля, під’їжджаючи до пішохідних переходів, різких поворотів, перехресть тощо.
   Відмовтеся від ризикованих маневрів: обгону та виїзду на смугу зустрічного руху, обов’язково користуйтеся пасками для дорослих та дитячими кріслами для дітей.
Особливу увагу зверніть на технічний стан автомобіля та рухайтеся лише з увімкненими вогнями, ближнім світлом фар.
Також звертаємось до пішоходів бути уважними та обережними при переході проїжджої частини дороги. Не забувайте, щоб на вашому одязі були світлоповертаючі елементи (флікери).
   Всі учасники дорожнього руху запам’ятайте, що дотримання цих елементарних порад допоможе уникнути нещасних випадків на автошляхах.
Закликаємо громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення. Не порушуйте правила дорожнього руху та не сідайте за кермо в нетверезому стані.
   ❗❗При виявленні правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33 або на лінію 102.
   ????‍????До Калуського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області надійшло одне повідомлення від мешканців Калуської МТГ:
– 6 січня о 21:00 рятувальники надавали допомогу по відкриванню вхідних дверей квартири, в якій перебувала 96-річна жінка, яка впала і не могла самостійно піднятися.
   ❗❗ При надзвичайній ситуації телефонуйте за номером: 101.
Інші новини